Selva

Comparteix-ho:

L’IBE ha construït dues instal·lacions solars fotovoltaiques sobre el pavelló de Ses Comes i el CEIP Es Putxet (en marxa) que subministren energia verda a habitatges i pimes en un radi de 2 km.  Els participants, en règim d’autoconsum compartit, consumeixen energia directament de la instal·lació pagant una quota anual segons la potència sol·licitada, a raó de 100 € per cada kW.

Més informació sobre que és l’autoconsum compartit.

Inscripció

Els consumidors s’han triat per convocatòria oberta. La quota de consum s’atribueix durant un any prorrogable fins als quatre. A partir de llavors, s’obrirà una nova convocatòria cada any, si hi ha places disponibles. L’assignació es farà per ordre d’entrada amb prioritat per les llars vulnerables.

Monitorització de la instal·lació

CEIP Es Putxet

Producció total: 4.431,40 kWh

Producció d’1 kW: 177,26 kWh

Producció total: 4.981,50 kWh

Producció d’1 kW: 199,26 kWh

Producció total: 3.893,20 kWh

Producció d’1 kW: 155,73 kWh

Producció total: 970,80 kWh

Producció d’1 kW: 38,83 kWh

80 kW

50 llars

-92,20 t

Projecte finançat amb fons de l’Impost del Turisme Sostenible i acollit al programa d’incentius lligats a l’autoconsum i  emmagatzematge, amb fonts d’energia renovable, en el sector serveis i  altres sectors productius de l’economia en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU.

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres a través del següent formulari: