Sineu

Comparteix:

L’IBE ha construït unes instal·lacions solars fotovoltaiques damunt el magatzem municipal i es pretén el seu aprofitament en règim d’autoconsum compartit entre tots els veïns i veïnes que estiguin a menys de 2 km.

Així, particulars i empreses de l’entorn podran consumir energia directament de la instal·lació pagant una petita quota anual segons la potència que es sol·liciti a raó de 100 € per cada kW. En el cas dels particulars podran sol·licitar una participació de 0,5 kW o d’1kW i en el cas d’empreses 1 kW o 2 kW. Fet que suposa un estalvi anual de 375€.

Sense cables ni obra o manteniment per part de l’usuari. Com tenir plaques, però sense fer cap inversió. La distribuïdora fa el descompte automàticament a la factura.

Més informació sobre que és l’autoconsum compartit.

Monitorització de la instal·lació

Producció total: 2.830,70 kWh

Producció d’1 kW: 56,61 kWh

Producció total: 2.262,90 kWh 

Producció d’1 kW: 45,26 kWh

Inscripció

Els consumidors s’han triat per convocatòria oberta. La quota de consum s’atribueix durant un any prorrogable fins als quatre. A partir de llavors, s’obrirà una nova convocatòria cada any, si hi ha places disponibles. L’assignació es farà per ordre d’entrada amb prioritat per les llars vulnerables.

Llista de participants

50 kW

35 llars

5 pimes

-38,28 t

Projecte finançat amb fons de l’Impost del Turisme Sostenible i acollit al programa d’incentius lligats a l’autoconsum i  emmagatzematge, amb fonts d’energia renovable, en el sector serveis i  altres sectors productius de l’economia en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU.

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres a través del següent formulari: