Sineu

Comparte:

WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Facebook
Telegram

Sol·licitud de participació a la instal·lació d’autoconsum compartit

L’IBE està desenvolupant unes instal·lacions solars fotovoltaiques damunt el magatzem municipal i es pretén el seu aprofitament en règim d’autoconsum compartit entre tots els veïns i veïnes que estiguin a menys d’1 km.

Així, particulars i empreses de l’entorn podran consumir energia directament de la instal·lació pagant una petita quota anual segons la potència que es sol·liciti a raó de 100 € per cada kW. En el cas dels particulars podran sol·licitar una participació de 0,5 kW o d’1kW i en el cas d’empreses 1 kW o 2 kW.

La documentació que s’ha d’aportar per participar a la convocatòria és la següent:

Consulta la convocatòria i, si compleixes els requisits, sol·licita formar-ne part entre l’1 de desembre a les 00:01 h i el 31 de desembre a les 23.59 h, aportant tota la documentació a través del correu electrònic autoconsumcompartit@ibenergia.caib.es indicant a l’assumpte “Inscripció Autoconsum Sineu“.

Més informació a: Bases de la convocatòria de participació pública a l’autoconsum compartit.

Instal·lacions fotovoltaiques

Magatzem municipal

  • Instal·lació solar fotovoltaica de 50 kW per subministrar energia verda a habitatges i pimes en un radi d’1 km.
  • Fins a 35 llars i 5 empreses del voltant podran consumir energia directament de la instal·lació pagant una petita quota anual segons la potència sol·licitada, a raó de 100 € per cada kW.
  • Participacions de 0,5 o 1 kW per a particulars, i d’1 o 2 kW per a empreses.