Selva

Comparteix:

L’IBE està desenvolupant dues instal·lacions solars fotovoltaiques sobre el pavelló Ses Comes i el CEIP Es Putxet i es pretén el seu aprofitament en règim d’autoconsum compartit entre tots els veïnats i veïnades que estiguin a menys de 2 km.

Així, particulars i empreses de l’entorn podran consumir energia directament de la instal·lació pagant una petita quota anual segons la potència que es sol·liciti a raó de 100 € per cada kW. En el cas dels particulars podran sol·licitar una participació de 0,5 kW o d’1kW i en el cas d’empreses 1 kW o 2 kW.

Sense cables ni obra o manteniment per part de l’usuari. Com tenir plaques, però sense fer cap inversió. La distribuïdora fa el descompte automàticament a la factura.

Més informació sobre els autoconsums compartits

Com puc apuntar-m’hi?

La documentació que s’ha d’aportar per participar a la convocatòria és la següent:

Consulta la convocatòria i, si compleixes els requisits, sol·licita formar-ne part entre l’1 de desembre a les 00:01 h i el 15 de febrer a les 23.59 h, aportant tota la documentació a través del correu electrònic autoconsumcompartit@ibenergia.caib.es indicant a l’assumpte «Inscripció Autoconsum Selva».

Més informació a les bases de la convocatòria de participació pública a l’autoconsum compartit.

80 kW

55 llars

8 pimes

-61,24 t

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres a través del següent formulari: