Mancor de la Vall

Comparteix-ho:

Unitat Bàsica de Salut de Mancor de la Vall

L’IBE està desenvolupant una instal·lació solar fotovoltaica d’autoconsum compartit a la Unitat Bàsica de Salut de Mancor de la Vall amb una potència de 30 kW.

De la potència de l’autoconsum, en corresponen 9 kW a l’Ajuntament, quedant 21 kW restants oberts a la participació en aquesta convocatòria, dels quals, com a màxim 6 kW podran correspondre a locals amb activitat econòmica. 

Així, particulars i empreses de l’entorn podran consumir energia directament de la instal·lació pagant una petita quota anual segons la potència que se sol·liciti a raó de 100 € per cada kW. En el cas dels particulars podran sol·licitar una participació de 1 kW i en el cas d’empreses 2 kW. 

Sense cables ni obra o manteniment per part de l’usuari. Com tenir plaques, però sense fer cap inversió. La distribuïdora fa el descompte automàticament a la factura.

Més informació sobre els autoconsums compartits.

Inscripció

Procés d’adhesió tancat. Els consumidors s’han triat per convocatòria oberta. La quota de consum s’atribueix durant un any prorrogable fins als quatre. A partir de llavors, s’obrirà una nova convocatòria cada any, si hi ha places disponibles. L’assignació es farà per ordre d’entrada amb prioritat per les llars vulnerables.

30 kW

15 llars

3 pimes

-37,76 t

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres a través del següent formulari: