Foners (Palma)

Comparteix:

Foners (Palma)

HPP C. Pere Joan Llobet, 2  (EN LICITACIÓ)

S’ha tret a licitació l’execució del projecte d’autoconsum compartit a un habitatge de protecció pública (HPP) situat al carrer de Pere Joan Llobet, 2, que sumarà una potència de 17 kW i permetrà que fins a 17 habitatges es puguin nodrir a preu de cost de l’energia produïda. Aquesta licitació d’obres surt a un preu de 47.976,54 euros.

Més informació sobre els autoconsums compartits

Plataforma de contractació

HPP C. Manuel Azaña, 7-9

L’IBE ha construït una instal·lació solar fotovoltaica sobre l’edifici del carrer Manuel Azaña, 7-9. El seu aprofitament serà en règim d’autoconsum compartit entre tots els veïnats i veïnades que estiguin a menys de 2 km, prioritzant les llars vulnerables.

Així, particulars i empreses de l’entorn podran consumir energia directament de la instal·lació pagant una petita quota anual segons la potència que es sol·liciti a raó de 100 € per cada kW.

Sense cables ni obra o manteniment per part de l’usuari. Com tenir plaques, però sense fer cap inversió. La distribuïdora fa el descompte automàticament a la factura.

Inscripció

Els consumidors s’han triat per convocatòria oberta. La quota de consum s’atribueix durant un any prorrogable fins als quatre. A partir de llavors, s’obrirà una nova convocatòria cada any, si hi ha places disponibles. L’assignació es farà per ordre d’entrada amb prioritat per les llars vulnerables.

66 kW

40 llars

10 pimes

-48,99 t

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres a través del següent formulari: