Es Viver (Palma)

Comparteix-ho:

L’IBE ha construït una instal·lació solar fotovoltaica sobre l’edifi del carrer Crèdit Balear, 70 i es pretén el seu aprofitament en règim d’autoconsum compartit entre tots els veïnats i veïnades que estiguin a menys de 2 km.

Així, particulars i empreses de l’entorn podran consumir energia directament de la instal·lació pagant una petita quota anual segons la potència que es sol·liciti a raó de 100 € per cada kW. En el cas dels particulars podran sol·licitar una participació d’1kW i en el cas d’empreses 3 kW. Fet que suposa un estalvi anual de 375€.

Sense cables ni obra o manteniment per part de l’usuari. Com tenir plaques, però sense fer cap inversió. La distribuïdora fa el descompte automàticament a la factura.

Més informació sobre que és l’autoconsum compartit.

Inscripció

Els consumidors s’han triat per convocatòria oberta. La quota de consum s’atribueix durant un any prorrogable fins als quatre. A partir de llavors, s’obrirà una nova convocatòria cada any, si hi ha places disponibles. L’assignació es farà per ordre d’entrada amb prioritat per les llars vulnerables.

Llista de participants

Monitorització de la instal·lació

Pots veure la producció en temps real aquí.

Producció total: 6.465,60 kWh

Producció d’1 kW: 177,56 kWh

60 kW

40 llars

7 pimes

-39,74 t

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres a través del següent formulari: