Es Pil·larí (Palma)

Comparteix:

Es Pil·larí (Palma)

L’IBE està desenvolupant una instal·lació solar fotovoltaica sobre l’edifi del carrer Bernat Jofre, 29 i es pretén el seu aprofitament en règim d’autoconsum compartit entre tots els veïnats i veïnades que estiguin a menys de 2 km.

Així, particulars i empreses de l’entorn podran consumir energia directament de la instal·lació pagant una petita quota anual segons la potència que es sol·liciti a raó de 100 € per cada kW. En el cas dels particulars podran sol·licitar una participació d’1kW i en el cas d’empreses 3 kW. Fet que suposa un estalvi anual de 375€.

Sense cables ni obra o manteniment per part de l’usuari. Com tenir plaques, però sense fer cap inversió. La distribuïdora fa el descompte automàticament a la factura.

Més informació sobre que és l’autoconsum compartit.

Com puc apuntar-m’hi?

La documentació que s’ha d’aportar per participar a la convocatòria és la següent:

Consulta la convocatòria i, si compleixes els requisits, sol·licita formar-ne part entre el 20 de desembre a les 00:01 h i el 15 de juny a les 23.59 h, aportant tota la documentació a través del correu electrònic autoconsumcompartit@ibenergia.caib.es indicant a l’assumpte «Inscripció Autoconsum Es Pil·larí».

Més informació a les bases de la convocatòria de participació pública a l’autoconsum compartit.

60 kW

40 llars

7 pimes

-45,93 t

Projecte finançat en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU.

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres a través del següent formulari: