Ciutadella

Comparteix:

CEIP Mare de Déu del Toro (Procés d’inscripció tancat)

Instal·lació solar fotovoltaica de 40 kW, al carrer de la Pau, per subministrar energia verda a habitatges i pimes en un radi de 2 km.

Fins a 30 llars i 8 empreses del voltant podran consumir energia directament de la instal·lació pagant una petita quota anual segons la potència sol·licitada, a raó de 100 € per cada kW.

40 kW

30 llars

8 pimes

-31,9 t

L’IBE està desenvolupant una instal·lació solars fotovoltaica sobre l’edifici de del carrer de Ciutat Oristano. El seu aprofitament serà en règim d’autoconsum compartit entre tots els veïnats i veïnades que estiguin a menys de 2 km, prioritzant les llars vulnerables.

Així, particulars i empreses de l’entorn podran consumir energia directament de la instal·lació pagant una petita quota anual segons la potència que es sol·liciti a raó de 100 € per cada kW.

Sense cables ni obra o manteniment per part de l’usuari. Com tenir plaques, però sense fer cap inversió. La distribuïdora fa el descompte automàticament a la factura.

Més informació sobre els autoconsums compartits

Com puc apuntar-m’hi?

Aviat es podrà consultar la convocatòria i la documentació. Sol·licita formar-ne part entre el 20 de febrer a les 00:01 h i el 20 de març a les 23.59 h, aportant tota la documentació a través del correu electrònic autoconsumcompartit@ibenergia.caib.es.

Edifici carrer de Ciutat Oristano, 20

Instal·lació solar fotovoltaica que neix del conveni de col·laboració entre l’IBE i l’IBAVI. Beneficiaran a habitatges vulnerables, i abaratiran així la seva factura de la llum. A més d’estalviar l’emissió de 16,84 tones de CO2, l’equivalent a sembrar 1600 arbres.
 
La inversió per part de l’IBE serà de  37.876,53 euros i amb els ingressos de l’energia venuda es rehabilitaran energèticament els edificis.

22 kW

16 llars

4 pimes

-16,84 t

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres a través del següent formulari: