Capdepera

Comparteix:

L’IBE està desenvolupant tres instal·lacions solars fotovoltaiques d’autoconsum compartit a Capdepera. S’ubicaran a les cobertes de tres edificis de l’IBAVI, situats al carrer Doctor Gómez Ulla núm. 41 i 49, i carrer Roses núm. 36. 

En total, sumaran 100 kW de potència renovable, des dels quals s’abastiran 70 llars i 10 empreses a un radi de 2 km.

Així, particulars i empreses de l’entorn podran consumir energia directament de la instal·lació pagant una petita quota anual segons la potència que se sol·liciti a raó de 100 € per cada kW. En el cas dels particulars podran sol·licitar una participació de 1 kW i en el cas d’empreses 3 kW. 

Sense cables ni obra o manteniment per part de l’usuari. Com tenir plaques, però sense fer cap inversió. La distribuïdora fa el descompte automàticament a la factura.

Més informació sobre que és l’autoconsum compartit.

Com puc apuntar-m’hi?

La documentació que s’ha d’aportar per participar en la convocatòria és la següent:

Consulta la convocatòria i, si compleixes els requisits, sol·licita formar-ne part entre el 18 de setembre a les 00:01 h i el 5 de març a les 23.59 haportant tota la documentació a través del formulari en línia que trobareu aquí.

En aquestes oficines d’atenció també es prestarà un servei d’assessorament al ciutadà sobre com millorar la tarifa elèctrica contractada i altres mesures d’estalvi energètic, i s’informarà sobre les línies d’ajuda disponibles en matèria energètica.

Més informació a les bases de la convocatòria de participació pública a l’autoconsum compartit.

100 kW

70 casas

10 pymes

-65,15 t

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres a través del següent formulari: