Renovables tèrmiques per sectors econòmics

Aquests ajuts financen la incorporació de sistemes tèrmics renovables als edificis i instal·lacions i us permetran reduir la factura energètica de climatització i aigua calenta.

Municipis de repte demogràfic

El Ministeri de Transició Ecològica i Repte Demogràfic ha establert diferents criteris per incloure els municipis a aquests programes. A continuació es troba el llistat

Autoconsum amb plaques fotovoltaiques

Sumeu-vos a produir la vostra pròpia electricitat a partir de plaques fotovoltaiques i estalvieu en la factura de la llum del vostre negoci.

Sistemes tèrmics renovables

Aquests ajuts per a particulars i comunitats de veïnats financen la incorporació de sistemes tèrmics renovables als habitatges i us permetran reduir la factura energètica de climatització i aigua calenta.

Bateries per emmagatzemar l’energia

Complement perfecte per guardar l’energia produïda en hores de sol i consumir-la en un altre moment del dia, el que permetrà abaratir encara més la factura de la llum.

Bateries per emmagatzemar l’energia

És un complement perfecte per guardar l’energia produïda en hores de sol i consumir-la en un altre moment del dia, el que permet abaratir encara més la factura de la llum.