Renovables tèrmiques per sectors econòmics

Aquests ajuts financen la incorporació de sistemes tèrmics renovables als edificis i instal·lacions i us permetran reduir la factura energètica de climatització i aigua calenta.

Desenvolupament Urbà Sostenible a municipis petits (DUS 5000)

Programa dirigit a petits municipis per a facilitar la posada en marxa de projectes sostenibles integrals d’eficiència energètica, de generació d’energies renovables —en particular, de l’autoconsum—, i d’impuls a la mobilitat elèctrica.

Municipis de repte demogràfic

El Ministeri de Transició Ecològica i Repte Demogràfic ha establert diferents criteris per incloure els municipis a aquests programes. A continuació es troba el llistat

Autoconsum amb plaques fotovoltaiques

Sumeu-vos a produir la vostra pròpia electricitat a partir de plaques fotovoltaiques i estalvieu en la factura de la llum del vostre negoci.

Sistemes tèrmics renovables

Aquests ajuts per a particulars i comunitats de veïnats financen la incorporació de sistemes tèrmics renovables als habitatges i us permetran reduir la factura energètica de climatització i aigua calenta.

Punts de càrrega i pèrgoles solars

Aquesta línia de subvencions és la millor manera de cobrir aparcaments amb pèrgoles fotovoltaiques i instal·lar-hi punts de càrrega.